Přihlášení | Jak nakupovat?

Nákupní košík

Zatím prázdný

Jojobový olej

Úvodní stránkaKosmetikaOleje › Jojobový olej ›

Z hlediska složení se jedná o vosk (proto se neužívá vnitřně, neboť prochází trávicím traktem nezměněn), běžně je však označován jako olej. Patří k nejcennějším přírodním olejům. Je vhodný pro jakýkoli typ pokožky. Udržuje přirozenou vlhkost pokožky, prav

Výrobce: Salus

125 Kč

skladem

 ks

725 008 999

Objednávejte telefonicky
ve všední dny 9 – 17 hod



Popis




Náhled tisku | Tisknout stránku | Nahoru

2009 – 2010 © iMandragora | Ochrana osobních údajů | Podmínky užití | Prohlášení o přístupnosti | Clearbox | Vistamedia